NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISIEMS UŽSAKYMAMS LIETUVOJE

Valiuta:

Vyno kamsciai VEGA2 48x30,5mm putojantiems vynams

Unit Price for 100 vnt. 0,48 EUR / vnt.

Unit Price for 250 vnt. 0,31 EUR / vnt. Unit Price for 500 vnt. 0,25 EUR / vnt. Unit Price for 1000 vnt. 0,21 EUR / vnt. Unit Price for 3000 vnt. 0,19 EUR / vnt. Unit Price for 48000 vnt. 0,18 EUR / vnt.

(incl. VAT)
Klarna
Based on 1 Review
Model/Product no.: CS4830V2
Weight: 0.006 kg
Stock status: In stock
vnt.
Ieškote natūralių kamščių savo vynui? Pasirinkę kamštį putojantiems vynams, galite būti tikri, kad jūsų butelis bus elegantiškas, apsaugotas ir, svarbiausia, puikiai uždarytas. VEGA kamščiai turi sumažintą TCA kiekį, kuris padeda išvengti pigesniems kamščiams būdingo kamščio skonio.
Rudas apskritimas su viduje esančiu varnele.

Idealus putojantiems vynams

Du rudi lapai, vienas mažas ir vienas didelis.

Ekologiškas ir natūralus

Rudas Portugalijos žemėlapio kontūras.

Kilmė – Portugalijos miškai

Rudas apskritimas su baltu pliusu.

Patikrinta dėl TCA

Rudas chronometras su skydu ir varnele.

Patvarus

 Mėlyna lašelis su viduje esančiu varnele.

Atsparus vandeniui

 

Turite klausimų? Štai mūsų atsakymai!

KOKIEMS VYNAMS TINKA VEGA KAMŠČIAI?

VEGA kamščiai puikiai tinka putojantiems vynams, tokiems kaip prosecco, cava ir šampanas.

AR VEGA KAMŠČIAI GALI BŪTI NAUDOJAMI RAMIESIEMS VYNAMS?

Ne, šie kamščiai yra specialiai sukurti putojantiems vynams. Ramiesiems vynams labiau tinka kiti kamščių tipai – SELO ir UNIQ būtų tinkamesni.

KOKS YRA VEGA KAMŠČIO DYDIS PUTOJANTIEMS VYNAMS?

Visi keturi modeliai yra 48 × 30,5 mm dydžio.

KOKS YRA SKIRTUMAS TARP VEGA MODELIŲ?

Kamščiai daugiausia skiriasi granulių dydžiu ir vienodumu.

 

Taip pat yra techninių skirtumų:

 
  • Ilgio tolerancija VEGA1 ir VEGA2 yra +/- 0,5 mm, o VEGA3 ir VEGA4 – +/- 1,0 mm.
  • Skersmens tolerancija yra +/- 0,3 mm VEGA1 ir VEGA2, o VEGA3 ir VEGA4 – +/- 0,5 mm.
  • Maksimalus absorbcijos gebėjimas VEGA1 ir VEGA2 yra 25 %, o VEGA3 ir VEGA4 – 20 %.
  • TCA kiekis VEGA1 ir VEGA2 yra ≤ 1,5 ng/L, o VEGA3 ir VEGA4 – ≤ 0,9 ng/L.

KOKS YRA TCA TURINYS VEGA KAMŠČIUOSE?

VEGA1 ir VEGA2 kamščiai turi ne daugiau kaip 1,5 ng/L TCA, o VEGA3 ir VEGA4 – 0,9 ng/L. Visi mūsų VEGA kamščiai yra kruopščiai patikrinami.

KĄ REIŠKIA TCA?

TCA yra junginys, galintis suteikti vynui kamščio skonį. Nėra ko bijoti, net jei taip atsitinka, vynas išlieka gėrimui tinkamas – tai veikia tik aromatą ir skonį, be jokios grėsmės sveikatai.

Kuo mažesnis TCA kiekis, tuo mažesnė tikimybė, kad pajusite kamščio skonį. Norėdami išsaugoti gryną vyno skonį, rinkitės kamščius su mažiausiu įmanomu TCA kiekiu.

AR VYNAS GALI "KVĖPUOTI" PER NATŪRALŲ KAMŠTĮ?

Taip, natūralus kamštis turi unikalią struktūrą, kuri leidžia nedideliam oro kiekiui prasiskverbti į butelį, skatindamas lėtą vyno brendimą ir skonio vystymąsi.

Natūralus kamštis leidžia tik reikiamą oro kiekį, užtikrindamas subalansuotą brendimą. Prastesnės kokybės kamščiai gali praleisti per daug oro, todėl vynas gali greičiau oksiduotis ir prarasti savo skonį.

KAIP LAIKYTI BUTELIUS SU NATŪRALIAIS KAMŠČIAIS?

Rekomenduojama laikyti butelius horizontaliai, kad kamštis išliktų drėgnas ir neprarastų sandarumo. Vynas taip pat turėtų būti laikomas vėsioje ir tamsioje vietoje, idealu – 10–15°C temperatūroje.

KO REIKIA VENGTI LAIKANT VYNĄ?

Venkite laikyti butelius tiesioginiuose saulės spinduliuose, nes tai gali paveikti vyno savybes. Taip pat venkite laikyti vietose, kuriose temperatūra smarkiai svyruoja.

KAIP GAMINAMI VEGA KAMŠČIAI PUTOJANTIEMS VYNAMS?

VEGA kamščiai gaminami iš natūralių ir ekologiškų medžiagų. Kiekvienas jų formuojamas atskirai iš smulkių kamščio granulių, užtikrinant jų lankstumą ir tvirtumą, kad buteliai būtų sandarūs.

Mūsų kamščiai pagaminti tik iš maisto saugos standartus atitinkančių kamščio granulių. Jie neturi jokių perdirbtų medžiagų ar GMO.

AR KAMŠTIS YRA VEGANIŠKA MEDŽIAGA?

Taip, kamštis yra gaunamas iš kamštinio ąžuolo žievės ir neturi jokių gyvūninės kilmės ingredientų. Tai yra 100 % natūrali ir tvari medžiaga, kuri surenkama nepažeidžiant medžio.

Putojančio vyno kamštis yra daug daugiau nei tik paprastas priedas. Jis atlieka svarbų vaidmenį saugant vyno skonį ir kokybę!

«Kodėl verta?» su kamščiu dešinėje pusėje ant balto fono.

#1 IŠSAUGO PUTOJANČIŲ VYNŲ SKONĮ

Putojančio vyno kamštis turi turėti specifines savybes, kad galėtumėte mėgautis gėrimu optimaliomis sąlygomis.

 

Visų pirma, kamštis turi būti visiškai sandarus, ir čia natūralus kamštis daro skirtumą. Tai užtikrina, kad dujos neišsisklaidys, o burbuliukai išliks nepažeisti. Natūralus kamštis užtikrina tobulą sandarumą, išlaikydamas slėgį ir užtikrindamas, kad jūsų vynas išliks putojantis.

 

Antra, lankstumas yra esminis. Skirtingai nuo sintetinių medžiagų, natūralus kamštis puikiai prisitaiko prie butelio kaklo formos.

 

Galiausiai, natūralus kamštis leidžia kontroliuojamą vėdinimą, išsaugodamas vyno aromatus ir nepakenkdamas skoniui.

#2 MAŽAS TCA KIEKIS

Mažas TCA kiekis yra svarbus putojančio vyno kamščiams. Per didelis TCA kiekis gali paveikti vyno skonį. Tai dažnai pasitaiko prastesnės kokybės masinės gamybos kamščiuose. Rinkdamiesi mūsų natūralius kamščius su mažu TCA kiekiu, sumažinsite šią riziką.

 

Ką tai reiškia jums? Atidarius butelį, jūsų vynas išlaikys savo pradinį skonį ir aromatą, be nemalonaus kamščio skonio.

#3 OPTIMALUS BUTELIŲ UŽSANDARINIMAS

Geras sandarumas yra esminis putojančių vynų kamščiams. VEGA kamščiai yra gaminami iš kamščio granulių, kurios užtikrina vienodą struktūrą ir veiksmingą uždarymą.

 

Natūralus kamštis puikiai prisitaiko prie butelio kaklo, užtikrindamas sandarumą ir išlaikydamas slėgį, kuris yra būtinas aukšto slėgio putojantiems vynams.

#4 TVARUS IR EKOLOGIŠKAS PRODUKTAS

Natūralus kamštis yra viena iš tvariausių medžiagų. Jis surenkamas nepažeidžiant medžių – iš tiesų, kamščio žievė atauga, o šio proceso metu medžiai sugeria penkis kartus daugiau CO2 nei įprastai. Šis procesas gali būti kartojamas kas 9–12 metų, todėl tai yra itin tvarus produktas.

 

Natūralūs kamščiai yra biologiškai skaidūs ir perdirbami. Net po butelio atidarymo galite būti tikri, kad kamštis neatsidurs sąvartyne. Rinkdamiesi natūralų kamštį, prisidedate prie aplinkai draugiškos gamybos ir mūsų planetos išsaugojimo.

#5 ELEGANTIŠKA PRIDĖTINĖ VERTĖ VYNUI

Natūralus kamštis suteikia elegancijos ir iškart pakelia vyno butelį į aukštesnę klasę. Jo subtili ir nelygi tekstūra bei šviesi spalva pritraukia dėmesį ir suteikia prabangos pojūtį.

 

Akimirka, kai ištraukiate natūralų kamštį, nėra tik butelio atidarymas, tai yra patirtis. Tai yra kokybės ženklas, rodantis pagarbą vyno tradicijoms ir siekį tobulumo. Butelis su natūraliu kamščiu yra garantija, kad vynas buvo brandinamas idealiomis sąlygomis.

#6 RANKŲ DARBO KAMŠČIAI

Natūralios kamščio pasirinkimas reiškia ne tik vyno kokybės užtikrinimą, bet ir vietinių gamintojų palaikymą. Rankomis renkamas kamštis yra šimtmečių tradicija, ypač Portugalijoje.

 

Derliaus nuėmimas yra precizinis darbas, reikalaujantis didelio įgūdžių lygio. Kas 9–12 metų, kamštinio ąžuolo žievė yra kruopščiai nupjaunama rankomis kvalifikuotų meistrų, naudojant specialius įrankius, kad medis nebūtų pažeistas. Tai leidžia medžiui atsinaujinti ir sukurti naują derlių ateityje. Šis procesas yra labai svarbus tiek aplinkos, tiek vietinių tradicijų apsaugai.

 

Saugios mokėjimai
Nemokamas pristatymas
Aukščiausios kokybės
Patenkinimo garantija